Druhý úhel pohledu

Milí přátelé ! Přeji vám ze srdce, abyste co nejniterněji prožili kouzlo Vánoc, těšili se očima dítěte a byli s těmi, s kým Vánoce prožít chcete. A co do nového roku 2019? Víte, téměř celý život pečuji o mé blízké a je to tak správně. Také se celý život ptám, zda smím, mohu, jestli to, co dělám, tak má být? Existuje i druhý úhel pohledu… Když mně bylo v ráji na Mauriciu smutno, přišel divoký, ale o to víc sebevědomý kocour. Neřešil, že nemám ráda kočky, že jsem doposud žádnou vědomě nepohladila… Prostě byl. Sedl si na lehátko na pláži, stulil se ke mně, dotýkal se a toužil po mých dotycích, a pak v bezpečí usnul. A další den znovu. Nerozuměla jsem proč, ale cítila, že tak to má být. A vím, že tam někde u Grand Baye dýchá velký kus mého srdce… Co z toho plyne? Neřešte, zda smíte či můžete. Zda se to tak má. Jen – buďte a žijte. Tady a teď. S otevřeným srdcem a naplno! Dělejte to, co cítíte a čemu věříte. Přeji vám naplněný rok 2019!