MUDr. Yvona Kotroušová, lékařka, mentorka a koučka
Certifikovaná koučka a mentorka PURE MIND

Lékařka

Jsem praktická lékařka pro dospělé s dlouholetou praxí v oboru, dále v oboru urgentní medicíny a medicíny katastrof, dlouhou dobu jsem pracovala i sloužila na interním oddělení Nemocnice v Písku, jako výjezdová lékařka ZZS Jihočeského kraje. Mám soukromou ordinaci praktického lékaře pro dospělé v Blatné.

Vystudovala jsem 1.lékařskou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, obor všeobecné lékařství, ze kterého mám atestaci 1.stupně. Celoživotně se vzdělávám v oboru, mám několik diplomů Celoživotního vzdělávání České lékařské komory, navštěvuji i vzdělávací akce v zahraničí.

Aktivně se zajímám o celostní (holistickou) a psychosomatickou medicínu, urgentní medicínu, hospicovou a paliativní péči a ajurvédu.

Za svůj profesní život jsem dosáhla mnohých ocenění, z nichž nejvýznamnějším je udělení titulu Lékař roku 2009 společností Unie pacientů ČR, a dále 3.místo pro Jihočeský kraj v soutěži Ordinace roku pro rok 2015.

Nabízím:

• diagnostickou, léčebnou a preventivní péči s důrazem na prevenci civilizačních a psychosomatických onemocnění
  • dle kapacity závodně preventivní péči
  • konzultace o zdravém životním stylu
  • supervize pro neregistrované klienty
  • psychoterapeutický empatický přístup i komunikaci
  • vysokou profesionalitu lékaře i zdravotní sestry
  • využití moderních technologií a přístrojů (Quick Read GO pro CRP, IFOB a Strep testy, Coagu check XS pro stanovení INR z kapilární krve metodou POCT)
  • lékařský tejping – lymfatický, algeziologický, kineziologický k léčbě bolestí, otoků či poruch funkce pohybového aparátu, k léčení jizev a pooperačních stavů či podpoře správné funkce tělesných systémů

Nově registrujeme pacienty pojišťoven:

• VZP 111
  • ČPZP 205