MUDr. Yvona Kotroušová
lékařka, mentorka a koučka​

Mentoring a koučink

Připravujeme pro vás mnoho novinek v koučinku a mentoringu, těšte se s námi.

30.5.2019 jsem se stala certifikovanou koučkou a mentorkou PURE MIND pro práci s Emočními rovnicemi®

Během 11/2020 poskytuju první koučovací hodinu pro lidi, které postihla opatření při Covidu zcela zdarma v hodnotě 1000 Kč ??

​Co je to KOUČINK? – Jde o vědomé pokládání otázek, které dovedou klienta k pochopení problému a k rozhodnutí,
jak problém vyřešit.

Co je to MENTORING? – Jde o provázení klienta situací, kterou řeší, s aktivními vstupy a radami mentora (člověka,
který klientovi naslouchá). Na rozdíl od KOUČINKU tedy zasahuje mentor přímou radou
a doporučením klientovi, čímž urychlí vyřešení problému klienta a dosažení jeho cíle.

Obě metody se vzájemně doplňují a s chutí je používám tak, aby se můj klient cítil dobře a pomohla jsem mu jít na jeho cestě za svým snem.

Nabízím Vám

• Mentoring a koučink v oblasti zdravého životního stylu, redukce a udržení hmotnosti, zbavení se zlozvyků, řešení
    tzv. emočního tuku, doporučení vhodné životosprávy a pohybových návyků
  • Mentoring a koučink v oblasti psychosomatiky (vliv psychiky na naše tělesné zdraví,a náprava podceňování tohoto
    vlivu, vysvětlení souvislostí a prevence a léčba rozvoje tzv. psychosomatických onemocnění)
  • Mentoring a koučink v oblasti osobního rozvoje, nalezením a posílením vlastního Já, cesty za svým snem (nalezení
    talentů, sebelásky a sebeúcty, přijetí sebe sama, růstu osobnosti)
  • Mentoring a koučink v oblasti vztahů (vztahy partnerské, mezigenerační, pochopení a přijetí mužského a ženského
    principu , náprava nevhodných stereotypů)
  • Mentoring a koučink v oblasti pracovní (nalezení talentů, rozvoj profesních dovedností a sebevědomí, zdravé
    vztahy na pracovišti, psychohygiena)
  • Mentoring a koučink v oblasti firemní (dle dohody a zadání)
  • Mentoring a koučink pro lékaře a další zdravotnické profese na základě vlastních zkušeností
    (prevence a léčba syndromu vyhoření, psychohygiena, podpora sebeúcty a sebelásky, relaxační techniky a techniky práce s tělem)

Ceník - platný od 3.7.2020

LETNÍ balíček s platností do 30.9.20204+1 (4 koučovací hodiny + 5. ZDARMA v ceně 6 300,- Kč)
Pro STÁLÉ klienty prodlužuji koučovací hodinu na 90 minut90 minut - 1500,- Kč
Pro NOVÉ a začínající klienty nabízím OCHUTNÁVKU z koučinku (první koučovací hodinu)45 minut - 1000,- Kč
AKCE pro stálé klienty - pokud doporučíte vašeho známého, kamaráda či kolegu ke koučování a tento klient absolvuje nejméně 1 koučovací hodinu, dostanete ode mě na vaší příští hodině koučinku SLEVU 50 % jako podělování.
Individuální konzultace1 hodina - 1500,- Kč
Firemní koučink1 hodina - 4500,- Kč
Individuální konzultace, akční balíček6 hodin - 7500,- Kč (cena za 5 hodin, 6. hodina zdarma)
Workshop pro 3 - 10 osob - Ochutnávka z mentoringu a koučinku1. hodina - 590,- Kč/osoba

Víte, jak si domluvit konzultaci a nebo jak se správně z domluvené schůzky omluvit?

Osobní konzultace (face to face, rozhovorem po telefonu nebo sociálních sítích) si můžete objednat jakkoli – osobně, telefonicky, mailem či zprávou na facebook.

Vždy dostanete přesný čas i hodinu, ale i podmínky, za jakých se konzultace uskuteční, včetně pokynů k platbě. Vystavenou fakturu pak obvykle předávám při koučovací hodině. Prosím však dodržet platební údaje včetně termínu splatnosti – vaše platba musí dorazit na účet včas, nejpozději jeden den před domluveným termínem.

Může se však stát, že se budete potřebovat z domluvené schůzky odhlásit z osobních důvodů a termín přehodit na jindy. Ráda vám vyjdu vstříc, pokud to bude možné.

Pokud provedete odhlášení do 48 hodin před plánovanou schůzkou, vše je v pořádku a domluvíme se. Nebude vám účtováno žádné storno.

Pokud se ozvete do 24 hodin před plánovaným termínem, poprosím vás o padesát procent z fakturované ceny. A to z toho důvodu, že bych mohla obsadit vámi nevyužitý termín jiným klientem, ale do 24 hodin to obvykle již nelze.

Z kapacitních důvodů však nemohu akceptovat storna koučovacích hodin týž den, jako je termín našeho setkání.

V tom případě si musím účtovat sto procent storno poplatku.

Děkuji za pochopení.

Rozhovor o medicíně, koučinku a lásce.

19.8.2019 – Český rozhlas České Budějovice

Pořad Zdravíčko